Ubat Original & Trusted Seller

hi akak & abang serta adik2 🙂

baru2 ni kecik hati i u olls.. ada 2 3 orang buyer ni cakap i bukan Seller yang jujur.

mungkin dah biasa beli ubat sebab tu tengok gambar ubat i terus cakap i tak jujur. biadap sangat. kalau tak nak beli, jangan cakap bukan2.

i okay jer. adat lah meniaga

i jual ubat genuine ubat original. even though bukan badan i, tapi i tak nak ambil risiko. i tak sanggup nak biar u tanggung sakit dan susah tapi proses tak jadi. lebur duit u dan yang u dapat ialah sakit.

end up, u kena beli ubat baru. masalah belum selesai lagi ni dah bertambah tambah rugi.

so please, be careful bila nak beli.

original dan fake u tak akan dapat tahu sebab packaging dia sama. Seller tak bertanggung jawab dan pentingkan diri jer akan buat semua ni. aniaya orang.

i jual ubat original dan i guide u masa u nak buat proses makan ubat tu. i x biar u bodoh2 sensorang makan ubat dalam keadaan stress dan jiwa berbelah bahagi tu.

SALES AFTER SERVICE

i Trusted Seller & Friendly to u

whatsApp i.

Let Me Help You

[[<<< kenapa tak repeat beli dengan Seller sebelum ni? dah sesuatu lah kan.. tu yang cari Seller baru >>>]]
×
Hiiii :),
i want to know more about your pills