Risiko Kelepet dan di Kelepet

Assalamualaikum dan hiiii~~

entry kali ni i dah penat
i penat nak explain dan terima cerita sedih orang yang kena kelepet dan kerugian.. sedangkan korang sendiri yang salah sebab korang ada segumpal darah beku dalam otak yang suruh korang jimat dan kedekut untuk bersihkan rahim sendiri. bukan rahim i ya.. rahim u

(sila rujuk gambar)

people, please..
jangan sebab korang nak jimat, duit tak ada, atau sejenis kedekut…….

you me-RISIKO-kan rahim & badan sendiri.. jual jer lah iPhone ke laptop ke emas ke.. benda2 ni boleh beli balik nanti.. kalau rahim rosak? tak kan nak ambil rahim kucing pulak buat ganti (-_-)

you ambil ubat yang kengkonon tengah promotion.. tengah on sale.. bapak murah.. tapi, ubat yang diterima entah ubat apa2..

(sila rujuk gambar)

atau pun, seller ni jual ubat 2 papan ada 20 biji RM250.. awak pun laju-laju beli sebab dapat banyak ubat.. ya Allah haiii.. tak terfikir ke atau tak rasa terseksa ke nak telan ubat banyak2 macam tu? lepas tu On Off sakit tapi “benda” tak keluar2 jugak..

End Up, tahniahhhhhhh.. tak jadi apa2.. sila cari ubat lain dari Seller lain

(sila rujuk gambar nanti kat bawah ya)

pil original, u makan sekali jer dah start bleeding. tak ada maknanya kena makan 10 20 biji baru jadi. “alah membeli, menang memakai”

tapi masih jugak nak cari promotion dan murah.. ubat2 ni x jual kat klinik, hospital atau pun farmasi.. memang Seller individu.. Seller macam ni ambil kesempatan diatas kesusahan orang lain.. dan cuba fikir betul2 kenapa dia buat promosi murah sesangat atau bagi u pil bertimbun2.. fikir lah.. bagi darah beku dalam otak tu cair sikit.. itu ubat tiruan.. ubat fake..

risiko atas badan u, bukan atas badan Seller tu.. u pilih pil on sale, murah dan banyak, u hadap lah risiko tu sendiri. u pentingkan poket u, seller tu pentingkan poket dia jugak.. sama2 lah korang buat duit keluar duit..

okay lah.. malas nak bebel panjang2 lagi.. nanti korang bosan :p
tengok jer lah SS i kat bawah ni..

 

kalau i boleh tolong, i tolong.

jangan aniaya diri sendiri

 

conclusion nya, beli lah pil ori. untuk rahim sendiri, jangan lah kedek tak bertempat.

http://www.wasap.my/601111560902

 

 

 

Hiiii :),
i want to know more about your pills
Powered by