Handbag LV tengah SALES

untuk kesian kali nya i membebel.. padahal i tak dapat apa2 pun membebel

TAPI

kemungkinan memberikan kesedaran pada you ollsz~

you ingat satu ni ya.. RAHIM you bukan rahim i..

untuk gugurkan sendiri ni atas apa pun alasan, jangan lah beli ubat tiruan atau termakan dengan janji manis seller yang tak bertanggungjawab ni..

tak ada duit macam mana pun, USAHA jugak cari. jual jer lah apa barang you ada.. nanti you beli lah balik..

RAHIM you ni, bukan macam handbag tau.. kalau handbag, tak apa pun you nak nak sedap2 atau suka2 pakai handbag FAKE / GRED. ehhh, i pun pakai beg beli kat uptown jer tau. siap tulis i <3 Malaysia lagi. tapi handbag bila rosak, u boleh beli baru.. RAHIM u kalau rosak, you tak akan dapat ganti.. lain lah kalau rahim you sama spesis dengan miau miau 🙁

 

please.. please please please sangat sangat.. fikir lah pasal benda ni.. jangan ambil mudah.. risiko kalau pendarahan atau apa2, you ingat you pergi hospital, diorang nak layan you? ehhh tak dapek lah.. diorang panjangkan cerita baru layan dan bagi rawatan kat you.. tak payah lah nak tipu you makan nenas ke kaca ke paku jadi you bedarah atau kesakitan melampau.. kita pegawai perubatan ni bukan lah bodoh sangat nak tahu drama korang suka kengkonon makan nanas dengan coke.. HAHAHAHA

 

okay lah.. sila rujuk gambar yang menunjukkan kesilapan yang entah i malas nak judge.. i try husnuzon tau! serious ni

 

hakak mampu menyanyi lagu Janji Manis Mu oleh Aisyah jer

 

 

 

 

 

×
Hiiii :),
i want to know more about your pills